Gök Mavililerin Yeni Yüzü

Balotelli ve Cassano'nun, Lippi gider gitmez Azzurri'ye dönecekleri belliydi. Zaten Dünya Kupası'nda en bağıran eksikliti bu; kenar forvet bölgelerinde ekmeğini taştan çıkartacak "yaratıcı" oyuncuların olmayışı... Asıl sürpriz Amauri ile yaşandı şüphesiz. Aslında Palermo'da uçtuğu dönemlerde de İtalyan vatandaşlığına sahip olup, milli takımlarında oynayacak durumdaydı... Prandelli'nin ilk icaatı O'nu Azzurri'ye kazandırmak oldu. Üstelik, "Amauri, kafamdaki İtalya için en kusursuz tercih olur." sözleriyle, yeni yapılanan Azzurri'nin santraforunu da belirginleştirdi... Her ne kadar bir kaç yıl önceki kadar "uç bir santrafor" demesem de, bence de denemeye değerdi. Diğerleri (Pazzini dışında) yeterince fırsat bulup, değerlendiremediler...

GK:Marchetti, Sirigu, Viviano;
Def: Antonini, Astori, Bonucci, Cassani, Chiellini, Lucchini, Molinaro, Motta
MF: De Rossi, Lazzari, Marchisio, Montolivo, Palombo, Pepe
For: Amauri, Balotelli, Borriello, Cassano, Quagliarella, Rossi

Bugün Fildişi Sahili'nin karşısına çıkacak olan İtalya'nın kadrosu bu şekilde. Beklediğim 11'leri ise;
Ortasaha Güney Afrika'daki ile aynı. Zaten çok problem yoktu orada esasında, fazla seçenekleri de yok... Ancak defans ve hücum anlamında belirgin değişiklikler yaşanacak. Bonucci'nin durumu çok kritik; hem Juve'de, hem de Azzurri'de Cannavaro'nun bayrağını teslim aldı. Juve'nin "işe yaramaz" etiketiyle, Stuttgart'a gönderdiği solbek Molinaro da kadronun süprizlerinden gözüküyor... Balotelli bugünkü performansıyla; Man City'i kendinden vazgeçirtebilir, ama Inter'e istediğini de aldırabilir...
Maçı Rai Uno veriyor ve seca sistemi ile şifreli. Yine link, mink yardıracağız mecburen...

5 yorum:

ederlezi12 dedi ki...

http://vipstreams.info/


Buradan şimdilik donmadan seyredilir Mustafa Abi , dene istersen ...

Cartalete dedi ki...

Gayet güzel link, teşekkürler.

Cartalete dedi ki...

http://www.atdhe.net/22299/watch-italy-vs-ivory-coast

Bunda görüntü daha iyi gibi. Ama İtalya aynı, Cassano'nun bir iki varyetesi haricinde.

Cartalete dedi ki...

Bu nemde hiç gitmedin be İtalya...

De Rossi'den "milli takımı bırakıyorum" açıklaması gelmese iyidir. Gerçekten İtalya çok kötü bir kadro zaafiyetinde. Olay Lippi'de, Brandelli'de değil.
Gerçekten oyuncular İtalya kalitesinde değil. En parlayan gençleri de, ancak Mevlana hoş görüsündeki Man City'e gidebiliyor. O da paraları var diye, "tutmazsa tutmasın" havasında.
Şuan onlardan daha önde olan bir çok Avrupa ülkesi var açıkcası...

Neyseki yine balık bir gruptalar 2012 elemelerinde. Sırbistan 1 çıkar da, Slovenya'dan 2.liği alırlar herlade. E bi zahmet.

ederlezi12 dedi ki...

Ya ben maçı izleyemedim. Sonradan 1-0 yenildiğini öğrendim. Umarım yeni nesil İtalya tat verir pek umut yok dediğine göre abi..