Serie A Maç Yayınları TV 8'de Başlıyor

Inter gücünü korumuş, Juve ve Milan kadrosuna kalite katmış, 7 kız kardeşler'den Lazio yeniden atağa kalkmış, Genoa, Palermo ve Napoli gözünü yukarılara dikmişti bu sezon. Kısacası; geçmiş yıllara nazaran hareketlenen bir Seria A vardı, fakat adam akıllı bir yayıncısı yoktu.

Gün güzel haberle başladı, TV 8 yayın haklarını almış ve bu hafta naklen maçlara başlıyorlar;

Pazar 21-45: Inter - Sampdoria
Pazartesi 21:45: Napoli - Milan

Bizde bu platformda, yeniden bazı Serie A maç analizlerine, oyuncu değerlendirmelerine başlayacağız sanırım. Özellikle Kayseri-Beşiktaş maçının üstüne, Napoli - Milan nefis gider...

4 yorum:

ederlezi12 dedi ki...

FOX ile tek bir sefer izleyebildim .Geçen haftaki Cagliari - İnter maçı idi. Maçları yayınlıyormuydu yayınlamıyormuydu anlamamıştım :) Zaten hiç bir zaman '' canlı maç yayınlama '' kanalı olacaklarını düşünmemiştim. Süper Kupa BJK - FB maçını hatırlarsınız , reklam mı izledik maç mı izledik ?

TV 8 nispeten maç yayınlarında FOX a göre daha kaliteli sayılır . Dünya Kupası - Avrupa Şampiyonası elemeleri maçları yayınlamışıkları vardır .

Fazla uzatmayalım hayırlı olsun

sampi dedi ki...

Italya ligi kalitesi '90'lardaki seviyesinde degil, ancak taktik ve guc dengesi bakimindan seyredeger.

Benim haftasonu programim Ingiltere->Turkiye>Italya/Ispanya ligi seklinde, ki bu sabah 8-ogleden sonra 5 gibi bir dilime denk geliyor.

Napoli, Palermo, Sampdoria seyredeger. Milan'dan cacik olmaz, defans kelepir. Inter gecen seneden daha istahli saldiriyor ama yere saglam basan sistemleri kayboluyor. Juve'nin 4-1-5'i bol gollu mac olmasini saglasa da kendileri icin pek hayirli degil. Hala Del Piero'nun eline bakiyorlar. Saydigim ilk uc takimin maclarini tavsiye ederim, en doyurucu onlar oluyor.

Cartalete dedi ki...

Evet kalitesi epeyce düştü İtalya Ligi'nin.

Ancak tribün reaksiyonları, maçlardaki bilinmezlik, romantizm hala aynı seviyede. Bu da benim ilgimi çekmelerine yetiyor.

Seyredeğerlere "son pivot santrafor" Luca Toni'li Genoa'yı da ekle bence. :)

Cartalete dedi ki...

Ederlerzi; Fox, sanırım sadece maç satın alıyormuş, paketi almamış zaten.
Ama TV8 paketi almış, haftada 3 maç izleriz en azından.