Lecce’nin Çocuğu Fabrizio Miccoli

Birkaç hafta önce; Lecce’ye attığı harika frikik sonrası, dünya üzerinde gole sevinmeyen tek Palermolu Miccoli’ydi herhalde… Lecce’de doğmuş, büyümüş ve halen evini o memleketten ayırmamış, damardan bir Lecceli’ydi kendisi… Biz taktiksel anlamda sansak da, o maçın ikinci yarısına başlayamamasının sebebi de; ağlamaktan top oynayacak halinin kalmamasıymış.

Dün, kendince diyet ödeyeceği bir fırsat vardı elinde. Lecce ile küme düşme mücadelesi veren Sampdoria, evinde Palermo’yu ağırlıyordu. Palermo hafta içinde finale çıkmış, ligde kontağı iyice kapatmıştı… Ancak Miccoli için bu maçın yeri ayırdı; “Lecce için, Sampdoria karşısında elimden geleni yapacağım” demişti öncesindeki demeçlerle…Sözünü tuttu, dün Sampdoria’ya atılan ilk golün sahibiydi. Sonrasında Biabiany faulle karışık bir gol atsa da, Pinilla fişi çekti; Sampdoria düştü… Bununla beraber Lecce, Cesena ve Parma için mini şampiyonluk kutlamaları başladı.

Sampdoria, Şampiyonlar Ligi elemeleriyle başladığı sezonda küme düştü… Geçen yıl bu dönemler, bu kez Sampdoria Sicilya’ya gidiyor ve “Şampiyonlar Ligi’nin son vizesini alma” maçına çıkıyordu. O maçı kaybeden Palermo, bir bakıma rövanşı da almış oldu…

Juventus çok büyük ihtimalle (düşen Sampdoria gidip, Roma’yı yenmezse) seneye Avrupa’da olamayacak… Yine harcanan paralar, yine hüsranla biten bir sezon daha. Napoli ise bu hafta Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılmayı garantiledi, onlarda da mini şampiyonluk havası vardı… Son bilet; Udinese – Lazio arasında olacak. Son hafta evinde şampiyon Milan’la oynayacak Udinese için beraberlik yeterli sonuç… Genel olarak, herkes hak ettiği yerde diyebiliriz sanki bu sezon Serie A için…

5 yorum:

ederlezi12 dedi ki...

Bu Juventus adam olmaz diyorum , başka bir şey demiyorum .

ttarlabasi dedi ki...

Kulübümüz’den Açıklama
16.05.2011 17:50

Yönetim Kurulumuz'un bugün yaptığı toplantıda aldığı karar ile ilgili açıklamadır:
Bugün toplanan Yönetim Kurulumuz, almış olduğu kararla, halen görevde bulunan Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu ile gelecek sezondan itibaren 2 artı 1 yıllık anlaşmaya varmıştır.

Teknik Direktörümüz Tayfur Havutçu'ya görevinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.

Beşiktaş JK

Hayırlı olsun...

Veysel dedi ki...

Ekrem berbat Rıdvanda cok ıyı degıl nedır bızım bu beklerden cektıgımız Ekrem sol bek baslıyor ama balansı bozulmus saga cekıyor adam sureklı sankı sol stoperde oynuyor olmaz bu kadar Rıdvan topa basmaya korkuyor adeta olabıldıgınce ayagına pas beklıyor kosu yoluna atılan toplara bakmıyor korkuyor aslında yıne ayagım kırılır dıye nıye oynatıldıkı bu macta keske Oguz Ceylan oynasaydı abı o kadar yazıyorsun ıyı olmasaydı yazmazdın bıde allah rızası ıcın Gutı'yı bırısı cıkartıp Onur Bayramoglunu alsın dolasıyor adeta sahada ya :D:D yalansa yalan dıyın :D:D

borasahin dedi ki...

"Adalı, 6 artı 2 kontenjanı nedeniyle, savunmayı yerli oyunculardan kurma şeklinde anlayışları olduğunu, bu sezon daha çok Türk oyuncu alacaklarını dile getirdi."

Link: http://www.ntvspor.net/haber/futbol/40900/atletico-madrid-ile-anlasmak-uzereyiz

Zurnanin zirt dedigi yerdeyiz arkadaslar. Bu yonetimden de, onun takim kurma anlayisindan da bir cacik olmaz.

borasahin dedi ki...

Egemen gibi Ibrahim Ozturk gibi siradan oyuncularla takimi dolduracaklar yine. Nedense Del Bosque oncesi donemi animsatiyor.