Anaa, Guti Laa!!

İsmail "ben bu adamla top mu oynayacağım lan?" dercesine bir bakış atarken, ben de bu fotoğrafı ilk gördüğümde "bu adamın İstanbul'da ne işi var?" tepkisini gösterdim. Mâlum, benim için Quaresma ve Guti kadar bir elzemdir İsmail'i oynatmak... Hücumda çabuk çoğalan, sık paslaşan "yeni oluşum" adına önemli katkılar yapacaktır bek bölgesinde. 10 maç oynasın, kalecisinden topu alıp oyuna sürer bu çocuk...
Aynı umutları beslediğim bir diğer bek Rıdvan ise, içinden besmele çekerken bir yandan da elindeki kırıntıları temizliyor, Hazreti Guti ile tanışmadan 1 saniye evvel... Ağızlarına mikrofon dayayıp "Guti ile oynayacaksınız, nasıl bir duygu?" diye sormaya gerek yok aslında, çocukların gözlerinin içine bakarak bunun nasıl bir duygu olacağını görebiliyoruz. Bu karede olmayan Onur ve Necip ise, gelişimleri adına 2 yıllık birer burs kazanmışlardır... Televizyondan izleyerek bile, "birşeylerinden faydalanası" oyunculardan biri, artık onların yanında antrenman yapacak.

Tüm bunların dışında: 1 yıl öncesine kadar, her hangi bir Anadolu takımına karşı geri düştüğünde "çözüm üretmekte zorlanan" Beşiktaş'ta, en üst düzey futbolda çözüm üretmiş ve 15 kupaya katkı yapmış bir isim var artık. Hem de "çözümün" üretildiği ana noktada, ortasahada... Yaşının ilerlemesine rağmen, "kendini heba etmeyen" pozisyon savunması ve önemli mesafeleri attığı paslarla "katetmesiyle", Beşiktaş'a futbol kalitesi adına bir iki gömlek daha giydireceği kesindir...
Ayrıca, çok da güzel 3'lü çektiriyormuş. Hele ki, "bir iki üç" yaptırırken suratında oluşan ifadeye bayıldım resmen...

4 yorum:

SirEvo dedi ki...

Olaya bak, adamlar yıllarca TV'den izlediler, şimdi aynı takımda oynayacaklar. Onlar adına da büyük başarı.

ederlezi12 dedi ki...

İsmail ve Rıdvan ' ı görünce bende de tebessüm oluştu..Sevindim ya birden :)Gözümün önünde bir an soldan İsmail sağdan Rıdvan'ın yaptığı bindirmelere Guti nin harika ara pasları ile destek vereceği pozisyonlar canlandı.Lakin İsmail' in İstanbulda kalmasına da bir o kadar içerledim.İsmail bu takımın sol bekidir , öyle kalmalıdır .. Ferrari konusunda Schuster ' in Victria maçından sonra bir kez daha düşüneceğini sanıyorum . Bence Ferrari Fink Ersnt Sivok dörlüsü takımda her daim kalmalıdır . Sonuçta çok iyi kaliteli iki stoper , standart üstü defansif ortasaha ve standart - orta kalitede iki yönlü ortasaha oyuncu bunlar. Bence Guti , Quaesma ne kadar başarılı transferler ise bu dörlü de yapılmış iyi transferlerdir.

Adsız dedi ki...

annaaaaaa Guti laaa
hakkaten o moddayım hala

kartalist dedi ki...

İşte budur Guti'nin bu takıma katacağı.Başka bir şey değil.Varsın o topuk paslarını atmasın.Şu çocukların gözlerinin içinde parlayan şey başka bir şey.Holosko,Tabata gibi adamlarla oynamak var bir de Guti,Quaresma ile.