Tam Zamanı Şimdi !

Hani diyorum ki; takımı şampiyon gibi meşalelerle İnönü'ye taşıdıktan sonra, takımı gururla alkışladıktan sonra, Bobo Bobo diye bağırıdıktan sonra, Toraman'a da iki haber gönderdikten sonra, sahada da siyah-beyaz forma altında ilgi odağı oluşturacak bir kaç genç oyuncuyu da görsek...
Kendini bulduktan sonra ikinci yarıda muazzam oynayan İsmail'i solbeke alıp, rakip sağbekin Holosko'yla uğraştığından, sağ bek bölgesinden etkili bindirme olanakları bulabilecek ve bunu iyi sonuçlandırabilecek Rıdvan'ı sürüp, İBB maçında uyumlu gözüken Necip-Fink'i Ernst'in yokluğunda bir kez daha değerlendirip, tekrar görüşme yapılacak ve belki de imza atacak Serdar Özkan'ı yeniden sol forvete çekip, hem kendi güvenini hem de taraftarın sevgisini yeniden kazandırıp; hem futbol açısından orada olmanın daha iyi nedenlerini hem de gelecek planları yapmamızı sağlamaz mı?

4-3-3'ün ofansif anlamda da en değerli bölgeleri olan beklerde, yerli statüsündeki en iyi ofansif bekleri;
Kendini bulduğunda topla da ne kadar ince işleri yapabildiğini bir kaç zaman sonra anlayacağımız Necip'i;
Herşeye rağmen takımın en yetenekli oyuncularından biri olan ve kenar forvet bölgesindeki "ters çalım" gereğini hala en iyi yapabilen "mimli" Serdar'ı;

Böylesine stresiz bir maçta bir arada görmeyeceğiz de, ne zaman göreceğiz?

3 yorum:

stalker dedi ki...

öyle deme.. daha ligi 2. bitirip şampiyonlar ligine gidecez. hem de kaş'la, uğur'la, yusuf'la..

Cartalete dedi ki...

Evet.. Yusuf'un falan da maç görmesi lazım, pişmesi lazım.. hatta seneye kiralayalım :)

Korkarim ki, dediğin gibi Necip'in yerine Uğur, Rıdvan'ın yerine Kaş kullanılacak. İsmail oynar belki ama önde oynar yine heralde.
Oysaki en azından böyle kapanan rakibe karşı, Rıdvan çok daha ihtiyaç Kaş'a göre...
İsmail ve Rıdvan, çift yardıraylı bekleri olan takımı görmek istiyorum şiddetle.
Esasında teknik olarak zaten takıma lazım olan adamlar bunlar; Necip, İsmail, Rıdvan, Serdar. Tek suçları genç olmaları.

Unknown dedi ki...

mustafa kardeşim, hemen hemen benzeri bir yazıyı yemen ekşioğLu'da yazmış, çok da güzeL yazmış. sende güzeL yazmışsın. inşaLLah gençLerimizi kazanırız. batuhan, muhammet, serdar, ismaiL, necip, rıdvan gibi isimLerin iskeLet oLduğu ve üst düzey kaLitede 3-4 yabancının oLduğu bir BEŞİKTAŞ düşünsenize !